Over MCG

Milieu Consultancy Group ZuidWest B.V. in Heinkenszand (Zeeland).

Ons milieukundig adviesbureau telt tien enthousiaste collega’s, onder wie projectleiders, adviseurs, projectmedewerkers en veldwerkers.

Wij werken voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers, waaronder bouwbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, grondverzetbedrijven, loonwerkers, overheidsinstellingen en particulieren. Ons werkgebied is Zuidwest Nederland.

MCG ZuidWest B.V. heeft de expertise en ervaring om met creatieve en praktische oplossingen uw milieuvraagstuk te beantwoorden. Iedere klant heeft een unieke situatie, waarvoor wij met persoonlijke aandacht een oplossing op maat vinden.

Werkwijze

Wilt u weten of MCG ZuidWest B.V. kan helpen bij uw milieuvraagstuk, neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking. We bespreken wat wij voor u kunnen betekenen en naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een advies, voorstel of offerte. Daarmee bent u op de hoogte van ons plan van aanpak, onze werkzaamheden en het gewenste resultaat. Uiteraard ontvangt u gedurende de uitvoering regelmatig informatie over de voortgang van het project. Uiteindelijk volgen een evaluatie en rapportage.

Wij kunnen uw project begeleiden van het beginstadium van het (verkennend) onderzoek tot de eventueel uit te voeren sanering. Wij bieden eerlijke hulp: u kunt er zeker van zijn dat wij geen onnodige kosten maken.

Diensten

Ons werkveld is zeer breed: van bodemonderzoek tot bodemsanering en van historisch onderzoek tot eindrapportage.

MCG ZuidWest is een gecertificeerd adviesbureau

Heeft u een milieuvraagstuk?

Neem dan contact met ons op.

Ons team van milieukundige experts staat u graag te woord.

Heeft u een milieuvraagstuk?

Neem dan contact met ons op.

Ons team van milieukundige experts staat u graag te woord.